Danse med demoner

Det muliges kunst: Å danse med demoner

Danse med demoner
Herr Pedersen – Danse med demoner

Organisk og velprodusert indie
Danse Med Demoner er Herr Pedersens tredje studioalbum. Det utgis på labelen OffTheRecords. Her finner du mye av den musikalske kreativiteten og energien fra debutalbumet. Denne profesjonelle indieproduksjonen har Jørn Hansen (Newtone) mikset stilsikkert og elegant sammen til et varmt og krispt lydbilde. Albumet låter på samme tid både organisk og velprodusert.

Lytt til albumet her!

Det er gjennom sprekkene at lyset kommer inn
Temamessig beveger albumet seg gjennom et landskap der vi støter borti noen av livets mer skyggefulle erfaringer. Men aldri uten håp og lys. De mørkere sidene løftes opp og ses gjennom et musikalsk poetisk prisme. Som i låta Lille Mark I Meg, der det handler om å bli venn med sin indre uro. Eller i Per Fugellis Resept, som handler om å tørre å følge hjertet sitt til tross for frykten for økonomisk og materiell usikkerhet. Eller livsangsten man aner konturene av i låta Danse Med Deg, som forøvrig har en leken musikalsk innpakning.

Venn med demoner?
De fleste har kanskje sine egne demoner å sloss med. Herr Pedersen utforsker gjennom dette albumet om det også er mulig å danse og bli venner med demonene sine.

Ben Pedersen: vokal, gitarer, bass og trommer
Yvonne Walderhaug: vokal og tangenter
Tekst og melodi: Ben Pedersen
Miks: Jørn Hansen
Mastring: Propeller Mastering AS
Richard Nygård: coverdesign og foto
Katalognummer: OTR8025
Label: OffTheRecords
Slippdato: 18.3.2022