Per Fugellis Resept

Hvordan følge sine drømmer og gi litt mer faen?

 

Herr Pedersen slipper singelen Per Fugellis Resept i forkant av hans tredje studioalbum, Danse Med Demoner. Låta handler om kunsten å gi litt mer faen og ta sjansen på å følge hjertet sitt. Selv om det kan bety minstepensjon og loslitt hybel. Mange som har en kunstner eller en annerledestenkende i magen står ofte overfor denne type dilemmaer; et økonomisk trygt og stabilt A4-liv eller å gå sin egen vei?

Herr Pedersen – Per Fugellis Resept

Moralsk støtte hos Per Fugelli
Hovedpersonen i denne sangen finner moralsk støtte hos samfunnsmedisineren Per Fugelli til å bryte med de trygge normene og følge drømmen. Til tross for angsten for de mulige konsekvensene der fremme. «Én dag så slår det sikkert hardt tilbake, én dag så får jeg sikkert svi. Men én dag, det er jo veldig lenge til, så én dag, det gir jeg fingeren i!», nesten skriker Herr Pedersen i refrenget.

– Denne låta ville nok Per også ha likt
Da Charlotte Fugelli, enken etter Per Fugelli, fikk høre sangen gav hun tommel opp og sa: «tror nok Per også ville ha likt den!». Som billedkunstner kunne hun også kjenne seg igjen i det vanskelige dilemmaet som teksten handler om.

Ben Pedersen: vokal, gitarer, bass og trommer
Yvonne Walderhaug: vokal og tangenter
Tekst og melodi: Ben Pedersen
Miks: Jørn Hansen
Mastring: Propeller Mastering AS
Richard Nygård: coverdesign og foto
Katalognummer: OTR 8024
ISRC: NOCBW2201011
Label: OffTheRecords
Slippdato: 22.2.2022

Per Fugellis Resept på Spotify